tuinberging, sauna, strak, modern

veelzijdig maatwerk

Basic of multifunctioneel? Eenvoudige tuinberging, poolhouse, sauna, buitenkeuken, verwarmd terras, carport, tuinmuur, automatische poort… Uitdagend maatwerk is wat we graag doen.

vloerplaat, beton, tuinberging, strak, modern

grondwerken

Als de vloerplaat nog niet klaarligt, kan het gieten en polieren van het beton door onze onderaannemers uitgevoerd worden. Heb je al een (tuin) aannemer, dan nemen we contact op om de werken op elkaar af te stemmen.

houtskelet, tuinberging, oregon, strak, modern

het houtskelet

De basis is een houtskelet in oregon of vuren, voorzien van een epdm vochtkering. Oregon balken voor het dak. Bij grote overkappingen worden vaak stalen liggers, gelamineerde of gelamelleerde draagbalken geplaatst.

epdm dakbedekking, tuinberging, strak, modern

dakbedekking

Wij voorzien een epdm rubber als dakbekleding, gevulkaniseerd ter hoogte van aansluitingen en afvoeren. De schuine dakhelling zorgt voor een vlotte afwatering. Buiswerk in pvc, maar koper of zink kan ook.

wandisolatie

Tuinelementen worden meestal niet geïsoleerd, maar het kan, met brandvertragende en waterafstotende rotswol, tussen het verticaal latwerk geplaatst. Glaswol met alu damp- en luchtscherm voor het plafond.

elektriciteit en technieken

Wij zorgen voor de bekabeling. De installatie van een elektriciteitskast en alle aansluitingen voor nutsvoorzieningen en technieken gebeuren door uw of onze vakmannen (in onderaanneming).

binnenbekleding

Standaard werken we af met osb platen die genageld worden. Maar we plaatsen ook gipswanden en binnenwanden, al dan niet geïsoleerd. Verder kunnen wij ook het binnenschrijnwerk uitvoeren.

trespa, tuinberging, tuinhuis, strak, modern

opbouw buitengevel

Afhankelijk van de bekleding kiezen we voor een enkele of dubbele draagstructuur, met of zonder dampscherm. We houden van precisie. Fijne hoekafwerking, volle profiellengtes, plaatmodulatie, afwerking ramen en deuren,…

tuinberging, onderhoud, behandeling

nazorg

Het hout behandelen of extra onderhouden is bij de materialen waar wij mee werken in principe niet nodig. Het is wél aan te raden bij luchtvervuiling, op de noordkant of om het vergrijzen te optimaliseren.