tuinberging, strak, modern

HOE KOMT UW IDEALE BUITENRUIMTE TOT STAND?

kennismaking Na een bezoek ter plaatse volgt de vrijblijvende offerte.

ontwerpen op maat Op basis van een eenvoudige 3D-visualisatie. Het 1ste ontwerp en bijhorende aanpassingen zijn inbegrepen.

(samen)werken op maat Wij kunnen, op verzoek, administratieve ondersteuning bieden zoals het controleren van de voorschriften van de gemeente,  mogelijke btw-faciliteiten, verkavelingsaanvraag… We coördineren vaak ook de voorbereidende en bijkomende werken, zoals grondwerken, het gieten van de vloerplaat, sanitair, elektriciteitswerken, bijzondere technieken, schilderwerken, betegeling, kiezelsteentjes, in samenwerking met een tuinaannemer of architect. Hiervoor beschikken we over ervaren contacten die we graag aanbevelen.

bestelling en betaling De bestelling is definitief na ondertekening van de offerte. Betaling van de voorschotfactuur voor het opstarten van de werken. Betaling van het saldo bij oplevering of volgens vordering van de werken.

na oplevering Contacteer ons, mochten er na oplevering nog vragen of verzoeken zijn. Het is onze gewoonte om na enkele maanden opnieuw een bezoekje ter plaatse te brengen.