Poolhouse met inloopdouche in steenstrips

In een mooie tuin in Sint-Amandsberg realiseerden we een bijzonder poolhouse naar een ontwerp van de hand van architectenbureau Vincent Van Duysen. De constructie in houtskeletbouw en staal werd afgewerkt met steenstrips in dezelfde baksteen als de woning. Ze herbergt een afgesloten kleedruimte met WC en een grote inloopdouche. De aparte ruimte voor de zwembadinstallatie en de tuinberging zijn langs de achterzijde toegankelijk. Verlichting, douche armatuur en scharnieren werden fijn ingewerkt in de baksteenbekleding.

projectdetails

  • totale opp. 18m x 7,5m x H2,75.
  • houtskelet + dampdoorlatend vochtscherm + dubbel latwerk + Eterbacker HD platen + paramentstrips.
  • houtskelet + dampdoorlatend vochtscherm + dubbel latwerk + thermo den visbekplanchetten, √©√©nmalig en in 1 laag behandeld met een natuurlijke houtolie op basis van lijnzaad, beschermt tegen de verkleuring en verwering van het hout.
  • bouwjaar 2019-2020.

inbouw verlichting

deur kleedruimte in steenstrips

achterwand in thermo den